Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Vakantiepark De Pluimpot is een gezellig vakantiepark op het Zeeuwse eiland Tholen. Het vakantiepark biedt je alle rust en ruimte van de provincie Zeeland. Je kunt hier zwemmen, varen, zeilen, vissen (kite) surfen en duiken. Door de landelijke omgeving is De Pluimpot een prima vertrekpunt voor het maken van fietstochtjes. Wat is nou mooier dan vakantie vieren op een vakantiepark dat dichtbij zoveel natuurschoon ligt?

De sfeer op het vakantiepark is gemoedelijk. Vakantiepark De Pluimpot is door de ANWB erkend met een 8.8.

Verhuur
Ook als u zelf geen kampeermiddel heeft kunt u op de Pluimpot terecht. Wij verhuren ook chalets (4 en 6 persoons). Deze zijn volledig ingericht zodat u zonder rompslomp kunt genieten van uw vakantie. Voor kortkampeerders is er de trekkershut (4pers.) beschikbaar. Vlak aan de Oosterschelde ligt het luxe penthouse - groepsaccommodatie (12 pers.) de ”Zeester”. Deze accommodatie heeft een uniek uitzicht over de Oosterschelde. In de verhuurobjecten zijn géén huisdieren toegestaan.

3,5 uur klimplezier met het hele gezin!

Een dagje uit naar Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is een hele belevenis. Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos, dichtbij de Stayokay en Natuurpodium. Er zijn 8 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars...
Op ~14 km van Scherpenisse
Vakantiepark De Pluimpot
Scherpenisse, Zeeland
  • tot 12 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Klimbos Brabantse Wal
. Klimbos Brabantse Wal
De beste gezinsaccommodaties