Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Vakantiechalet Beachstyle @ the Sea ligt op een rustig vakantiepark in Zeeland, aan het strand van de Oosterschelde. U bent zo op het strand en in het knusse centrum van Sint Annaland. Bezoek ook eens de historische plaats Zierikzee met haar mosselschepen en zeiljachten, of wandel langs de Oosterschelde op zoek naar bijzondere vogels. Rondom vakantiehuis Beachstyle @ the Sea vindt u ook talloze fiets- en wandelroutes. Uw vakantiebungalow is gelijkvloers en is recent helemaal gerenoveerd. Beachstyle @ the Sea heeft een lichte, moderne woonkamer met een compleet voorziene open keuken. Er zijn ook een tweepersoonsslaapkamer en twee slaapkamers met stapelbed aanwezig. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

“Bent u op zoek naar rust op een uniek plekje in Zeeland? Dan bent u bij Beachstyle @ the Sea aan het juiste adres!” - Nicolien Jacobse.

Actief in de natuur!

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is wat je noemt een beestachtig bos. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen dwars door het bos. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot 18...
Op ~18 km van Sint-annaland
Beachstyle @ the Sea
Sint-annaland, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Wifi aanwezig
“Erg leuk!”
- George Schröder
Kinderactiviteiten in de buurt
Klimbos Brabantse Wal
. Klimbos Brabantse Wal
De beste gezinsaccommodaties