Deze reporters van "Wegmethetgezin-" zochten het al uit, en delen dit graag met u.

Uw naam hier? Het succes van onze website is toe te schrijven aan onze persoonlijk beoordeling van de meeste accommodaties. Vandaar dat wij intresse hebben in uw mening. Wilt u deze met ons delen? Inschrijven
George Schröder Met enige regelmaat bezoek ik vakantiehuizen om te kijken of deze echt geschikt zijn voor de site. Vaak ziet op internet een vakantiehuis er goed uit, maar in het echt wil dit nog wel eens anders zijn.
Hannah Martin Ik vind het belangrijk om de huizen te keuren, die worden aangeboden op de site. Zo weten wij zeker dat de vakantiehuizen ook echt goed zijn. Alleen goede vakantiehuizen plaatsen wij.
Brenda Ooteman Een vakantie begint toch in een lekker huis. Je moet binnen komen en het moet voldoen aan je verwachtingen. Je moet vooral niet denken "het ziet er totaal niet zo uit als op internet".
Pieter Oosterbaan Wij doen ons best om huizen op onze site te plaatsen die goed genoeg zijn. Je werkt tenslotte hard voor je vakantie en dan wil je niet in een horrorhuis terecht komen.
Lisette van den Berg Op vakantie gaan is heerlijk en juist de accommodatie draagt bij aan een fijne vakantie! Daarom plaatsen wij alleen de beste locaties op onze site. Fijne vakantie!

Zelf ook reporter worden?

Wij zijn op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken voor het beoordelen van vakantiehuizen en vakantievilla's.
Meld u dan NU aan met onderstaand formulier, en wij nemen contact met u op.
Aanhef: *
Naam: *
E-mailadres: *
Motivatie: *
Een pasfoto: Upload een afbeelding
De beste gezinsaccommodaties