Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Molecaten Park Napoleon Hoeve is prachtig gelegen direct aan zee, op een steenworp afstand van Breskens, daar waar ooit Napoleon zijn fort liet bouwen. Voor kinderen is er zoveel te doen dat je haast niet weet waar je moet beginnen. Er zijn speeltuinen, een overdekt zwembad met een sensationele reuzenglijbaan, een wildwaterbaan, kinderbadjes met vrolijke accessoires en het springkasteel … dit wordt genieten! Na zo'n heerlijke vakantiedag raken ze niet uitgepraat over
alle spannende en leuke dingen die ze hebben beleefd.

Op het vakantiepark kunt u zich laten verwennen in ons sfeervolle restaurant of neemt u een duik in het overdekte zwembad. In de omgeving kunt u prachtig wandelen over het strand of fietsen door de duinen. Op een klein half uur rijden bevindt u zich al in België. Het sfeervolle Brugge is zeker de moeite waard voor een bezoek. Is het een dagje minder weer, niet getreurd. In het restaurant van Napoleon Hoeve vindt u een binnenspeeltuin! Hier klimmen kinderen in hoge torens, wordt het flink klauteren in touwbruggen, gaat het roetsjen van de glijbaan razendsnel en kan er gezwommen worden op het droge in de ballenbak! TIP: kinderen spelen en u geniet van een hapje en een drankje aan de bar of in het restaurant! Entree binnenspeeltuin is inbegrepen bij het verblijf.

De luxe geschakelde 6-persoons bungalows liggen net achter de duinen, op een steenworp afstand van zee. De bungalows bieden voldoende ruimte en zijn van alle gemakken voorzien. Op de heerlijk ruime comfort-kampeerplaatsen en in de luxe geschakelde 6-persoons bungalows heeft u bijna net zoveel comfort als thuis.

Wilt u volop genieten van de lente, zomer en herfst? Kies dan voor een seizoenplaats op Molecaten Park Napoleon Hoeve. De kampeerplaatsen bieden volop privacy en zijn voorzien van alle gemakken zoals water, riool, elektra (10 amp.) en CAI.

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~13 km van Breskens
Molecaten Park Napoleon Hoeve
Breskens, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
De beste gezinsaccommodaties