Contact en Voorwaarden
 

De website Wegmethetgezin.nl is onderdeel van de onderneming Web-Effects bv uit Amsterdam. Web-Effects is geen reisonderneming, maar een groepje betrokken tussenpersonen die bezoekers direct in contact wil brengen met de aanbieders van accommodaties. Deze aanbieders kunnen  touroperators, reisbureaus, hotels of eigenaren van vakantiewoningen etc zijn.

U boekt direct bij de aanbieder, betalingen worden dan ook voldaan aan de aanbieder. Web-Effects berekent geen kosten voor het samenbrengen van de reisaanbieder en de reiziger.

Web-Effects kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de verdere uitvoering van de reis aangeboden door de aanbieder.

Web-Effects is niet verantwoordelijk voor het eventueel onjuist vermelden van de informatie op deze website, maar doet er alles aan om zo waarheids getrouw de informatie te plaatsen.

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de website Wegmethetgezin.nl of als wilt u adverteren op onze website, dan kunt u contact opnemen met Web-Effects te Amsterdam via het email adres: info@wegmethetgezin.nl of via het telefoonnummer 020 - 615 41 83.

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de aangeboden reis, hotel of vakantiehuis kunt u direct contact opnemen met de aanbieder.

Wij wensen u alvast veel plezier met de voorbereiding van uw reis!

De beste gezinsaccommodaties