Wegmethetgezin.nl, de website voor uw vakantie accommodaties met kinderen!
 

Als je op  zoekbent naar de leuke kindvriendelijke accommodaties is Wegmethetgezin.nl wellicht een oplossing voor je. De in Nederland gevestigde reiswebsite is speciaal gericht op het zoeken en vinden van de beste, leukste en meest kindvriendelijke accommodaties. Van familiecamping tot vakantiehuis tot familiehotel, van vakantiepark tot appartement, voor kleine en grote gezinnen, voor familie of een vriendengroep, maar altijd zijn onze accommodaties gericht op kinderen. Onze website groeit dagelijks met nieuw aanbod van goedkope, leuke en originele familiehotels, gezinscampings, vakantiehuizen etc waar je een onvergetelijke vakantiebeleving met het gezin zult ervaren.

Wij selecteren accommodaties die speciaal gericht zijn op kinderen, waar kinderen kind mogen zijn, lekker kunnen spelen, een leuke speeltuin hebben of een speelkamer, maar waar ook de ouders kunnen genieten. De perfecte accommodatie dus voor een fijne vakantie! Accommodaties waar je echt weg bent van de dagelijkse beslommeringen en waar de kinderen het ook naar hun zin hebben. Want het is een cliche, maar als de kinderen het naar hun zin hebben, dan zijn de ouders ook gelukkig!

Als initiatiefnemer was ik altijd lang op het internet aan het surfen op zoek naar geschikte locaties, liefst ook nog betaalbaar. Lange tijd zoeken en vaak zonderhet gewenste resultaat. Het idee werd geboren om een website op te zetten met waar het gezin centraal staat. Met echt leuke hotels, originele vakantiehuizen of appartementen. Of locaties voor een weekendje-weg met kinderen of een familieweekend. Kortom, we selecteren uit het bestaande aanbod, van zoveel verschillende aanbieders die dingen die WIJ leuk vinden. 

Accommodatie waarvan wij denken dat je er een leuke tijd zult hebben. Soms schreeuwend duur en soms verrassend goedkope locaties. Maar, altijd gericht op kinderen.

Voor de bestemmingen zijn we uitgegaan van landen waar je vanuit Nederland met de auto naar toe kan rijden. Voor de wintersport dus landen als Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk en voor zonvakanties bestemmingen als Spanje, Frankrijk en Italië.

Ons team breidt steeds verder uit, maar uiteraard maken we ook gebruik van de enthousiaste verhalen van vrienden en kennissen. Soms plaatsen we de zelf de locaties en soms maken we gebruik van affiliate aanbod van derden.

Veel plezier, we hopen echt dat we je het ietsje makkelijker gemaakt hebben om je uiteindelijke bestemming te vinden.

George Schröder
De beste gezinsaccommodaties