Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familiepark op slechts 250 meter van het strand van Renesse. Kamperen op de camping op een Comfortplaats of een plaats met privé sanitair, of met de camper op een speciaal aangelegd camperveld. Maar ook het overnachten in een luxe chalet behoort tot de mogelijkheden. Het Glamping kamperen kun je vanaf nu ook ervaren in een luxe ingerichte Strandlodge. Back to Basic maar met een knipoog naar luxe overnacht je in een compleet ingerichte tent voor 5, 6 en 8 personen. Ook honden zijn van harte welkom op het park. Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar door geopend!

 

Centraal op het park, ligt het Centrumgebouw met het sfeervol ingerichte Strand Café DOK waar je lekker met een drankje rondom de openhaard kunt genieten. Boven in restaurant ZILT kun je op vrijdag, zaterdag en zondagavond terecht voor lekkere tapasgerechten in een gezellige ambiance. Vanaf het dakterras is er zicht op de animatieclub.
 

Het zwembad is uitgebreid met een groot waterspeelschip waar alle kinderen zich uitstekend op, in en rondom kunnen vermaken. Via de overdekte waterspeeltuin loop je bij mooi weer buiten het waterspraypark op met gave glijbanen. Binnen is er een kinderbioscoop, leuke speeltuin voor de allerkleinste en voor de jeugd diverse spellen zoals tafelvoetbal, Wii en meer leuks.

 

De grote houten buitenspeeltuin is gelegen op een rubberen ondergrond waardoor het net lijkt of je echt op het water en in de golven aan het spelen bent. Er is een tennisbaan, voetbalveld, midgetgolfbaan en een air trampoline. 

La Costa Pizza & Pasta

De naam zegt het eigenlijk al; voor lekkere pizza’s en pasta’s kun je hier terecht! La Costa Pizza & Pasta is gelegen op de bovenverdieping van het centrumgebouw. Het restaurant is gezellig en smaakvol ingericht, lekker loungen rondom de brandende openhaard of bijkletsen met vrienden aan de lange houten tafels.

Buiten op het zonnige dakterras geniet je op de loungebanken of aan de gezellige tafeltjes van de warme zomeravonden met uitzicht op de duinen van het Noordzeestrand! Als dit geen vakantie is…La Costa is geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur en tijdens vakanties de gehele week. 

Strandpark De Zeeuwse Kust, vakantie in de duinen
Renesse, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties