Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video

Strandpark De Zeeuwse Kust is een familiepark op slechts 250 meter van het strand van Renesse. Kamperen op de camping op een Comfortplaats of een plaats met privé sanitair, of met de camper op een speciaal aangelegd camperveld. Maar ook het overnachten in een luxe chalet behoort tot de mogelijkheden. Het Glamping kamperen kun je vanaf nu ook ervaren in een luxe ingerichte Strandlodge. Back to Basic maar met een knipoog naar luxe overnacht je in een compleet ingerichte tent voor 5, 6 en 8 personen. Ook honden zijn van harte welkom op het park. Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar door geopend!

 

Centraal op het park, ligt het Centrumgebouw met het sfeervol ingerichte Strand Café DOK waar je lekker met een drankje rondom de openhaard kunt genieten. Boven in restaurant ZILT kun je op vrijdag, zaterdag en zondagavond terecht voor lekkere tapasgerechten in een gezellige ambiance. Vanaf het dakterras is er zicht op de animatieclub.
 

Het zwembad is uitgebreid met een groot waterspeelschip waar alle kinderen zich uitstekend op, in en rondom kunnen vermaken. Via de overdekte waterspeeltuin loop je bij mooi weer buiten het waterspraypark op met gave glijbanen. Binnen is er een kinderbioscoop, leuke speeltuin voor de allerkleinste en voor de jeugd diverse spellen zoals tafelvoetbal, Wii en meer leuks.

 

De grote houten buitenspeeltuin is gelegen op een rubberen ondergrond waardoor het net lijkt of je echt op het water en in de golven aan het spelen bent. Er is een tennisbaan, voetbalveld, midgetgolfbaan en een air trampoline. 

De grootste pret in één middag!

Strandpark De Zeeuwse Kust is een kindvriendelijk familiepark dat het hele jaar geopend is. In het sfeervol ingerichte Strand Café DOK is veel rekening gehouden met de kinderen, zij kunnen in de aangrenzende binnenspeeltuin lekker...
Op ~2 km van Renesse
Strandpark De Zeeuwse Kust, vakantie in de duinen
Renesse, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Strandpark De Zeeuwse Kust
. Strandpark De Zeeuwse Kust
De beste gezinsaccommodaties