Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Op de Witte Raaf komen al generaties lang families genieten van alles wat wij te bieden hebben. Er zijn speeltuinen, een recreatieteam en natuurlijk het Veerse Meer. Vanzelfsprekend zijn alle faciliteiten aanwezig om heerlijk te kunnen genieten met het hele gezin. Omdat de Witte Raaf een echte familiecamping is vinden je kinderen altijd vriendjes om mee te spelen!

Als uw kinderen het naar de zin hebben dan is uw vakantie al bijna geslaagd. Daarom doen wij er op de Witte Raaf alles aan om uw kinderen te vermaken. Op de camping zijn verschillende speeltuinen te vinden, elk met hun eigen sfeer. Zo kunnen de kleintjes zich uitleven in een unieke middenspeeltuin en is er bij de nieuw tourcamping een schitterende speeltuin gemaakt die geschikt is voor iedere leeftijd.


Cottage verhuur
Recent zijn de eerste cottages opgeleverd op de Witte Raaf. Vanzelfsprekend zijn deze cottages voorzien van alle gemakken voor een prima verblijf. Alle cottages zijn voorzien van twee slaapkamers die voorzien zijn van een boxspring, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en natuurlijk een prachtige badkamer.

 

Je kunt kiezen uit de volgende cottages:

Comfort Kids Cottage met een wi in de kinderslaapkamer

Comfort Luxe Cottage met twee badkamers

Comfort Sauna met je eigen privé sauna in de badkamer


Watervilla Pontile

Aan de landzijde hebben alle woningen een parkeerplaats, een tuingedeelte en een eigen zandoever. De lichtinval in de woningen is fenomenaal. Het ontwerp is gebaseerd op exclusiviteit en gebruikersgemak. Een eigen berging, een aantal badkamers (2 of 1 en een sauna), ruim bemeten slaapkamers ( 3 of 4) en een woonkamer/keuken van maar liefst 55 m2 zijn hier de normaalste zaken van de wereld. Elke villa heeft een eigen aanlegsteiger en meerpalen, zodat uw zeilboot, speedboot tot sloep op 'eigen terrein geparkeerd' kan worden. De woningen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Vissen, varen, zwemmen, zonnen en genieten van de natuur zijn hier de normale dagelijkse bezigheden!


Unieke eigenschappen:
- Aanlegsteiger bereikbaar het terras
- (Zand)oever met ligweide
- Visstek en zwemplek vanaf het terras
- Schitterende balkons op 1e verdieping met panoramazicht

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~4 km van Arnemuiden

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~11 km van Arnemuiden
De Witte Raaf, buiten zijn bij...De Witte Raaf
Arnemuiden, Zeeland
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
Terra Maris
. Terra Maris
De beste gezinsaccommodaties