Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Op 3 km van zee en strand, net achter de drukte van de kuststrook van Walcheren, Zeeland, ligt in Oostkapelle Camping De Pekelinge: een sportieve familiecamping, waar het bruist van activiteiten. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de Pekelinge!

Zo is er bijvoorbeeld het unieke all weather zwembad. Ook is er een waterspeeltuin, indoorspeeltuin, kunstgrasveld en een kinderboerderij. Bij Sijsje lijsje 's kinderclub is van alles te doen en het Sport & Adventure team organiseert spannende activiteiten zoals boogschieten en sportklimmen.

De kampeerplaatsen zijn heerlijk ruim en auto 's staan op aparte parkeerplaatsen. Wel zo rustig voor jou en de kinderen.

Lodge
In onze gloednieuwe lodges ervaar je het ware kampeergevoel zonder in te leveren op comfort. De stijlvolle inrichting vind je niet alleen terug in het meubilair, maar bijvoorbeeld ook in de gashaard. Door de openslaande tuindeuren en de overdekte veranda leef je zowel binnen als buiten. De lodges hebben een eigentijdse vormgeving en verrassende kleuren. Uiteraard is in de lodges alle luxe aanwezig, zoals een volledige betegelde badkamer, een keuken met kleine vaatwasser en twee TV’s, waarvan één op de ouderslaapkamer. We zijn benieuwd naar je reactie!

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~8 km van Oostkapelle
Familiecamping De Pekelinge, gezinscamping
Oostkapelle, Zeeland
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Terra Maris
. Terra Maris
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
De beste gezinsaccommodaties