Strandcamping Valkenisse, Kamperen aan de zonnige Zeeuwse Rivièra!

Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Strandcamping Valkenisse ligt op Walcheren nabij de familiebadplaats Zoutelande. Via de duinovergang net achter de camping komt u bij het zonnigste Zuidstrand van Nederland.

Zon, zee, strand én genieten.
Dat zijn geen loze kreten op Strandcamping Valkenisse. De camping ligt namelijk op het veelzijdige schiereiland Walcheren en op een steenworp afstand van de badplaats Zoutelande. Een plek die, dankzij de beschutte ligging, bekend staat als de zonnigste badplaats van Nederland. Vanaf uw kampeerplaats kunt u de zee horen ruisen en u bent maar één duinklim verwijderd van het strand. Bovenop de duinen heeft u een prachtig uitzicht over de monding van de Westerschelde met passerende scheepvaart. Zon, zee en strand dus. En allemaal binnen handbereik.
 

Genieten is dan ook niet lastig met al deze ingrediënten. Tel daar perfecte faciliteiten, luxe accommodaties en een veelzijdige omgeving bij op en u heeft het recept voor een onvergetelijke strand-kampeervakantie! Vergeet ook uw fiets niet mee te nemen, want vanaf de camping lopen adembenemende fietsroutes door Zeeland. U rijdt makkelijk naar Vlissingen of Middelburg en onderweg kijkt u uw ogen uit naar het mooie, afwisselende landschap en de authentieke dorpjes.

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~7 km van Groot-Valkenisse

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~9 km van Groot-Valkenisse
Strandcamping Valkenisse, Kamperen aan de zonnige Zeeuwse Rivièra!
Groot-Valkenisse, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
Terra Maris
. Terra Maris
De beste gezinsaccommodaties