Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Camping Ginsterveld is een familiecamping die middenin de natuur van de Kop van Schouwen ligt op slechts 2 kilometer van het strand. Vijftig jaar geleden ontdekten de eerste kampeerders de voormalige boomgaard zonder voorzieningen. Hun fijne vakantie-ervaringen en enthousiasme inspireerden tot ons vijf sterren familiebedrijf dat het nu is met uitstekende voorzieningen.

Of u nu komt voor uw rust, comfort, voor de kinderen, voor het strand of voor een actieve vakantie; het is hier allemaal mogelijk. Om uw rust te kunnen garanderen: - zijn honden niet toegestaan, - kunnen alleen gezinnen reserveren, jongeren niet en worden er maximaal 3 gezinnen bij elkaar geplaatst.

Kinderen vermaken zich hier uitstekend in een van de vele speeltuinen of in ons overdekte zwembad met kinderbaden, groot bad met stroomversnelling en de 40-meter lange glijbaan. Daarnaast bieden wij in het met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en de maanden mei, juli en augustus een uitgebreid recreatie-programma voor kinderen tot 12 jaar. Willen de kinderen bij wat minder weer toch buiten spelen dan is onze overdekte water- en zandspeelplaats een uitkomst.

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~20 km van Burgh-Haamstede
Familiecamping Ginsterveld
Burgh-Haamstede, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Terra Maris
. Terra Maris
De beste gezinsaccommodaties