Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Welkom op Ardoer Camping resort de Meerpaal! Bij ons heeft u de keuze uit 75 comfortplaatsen met eigen sanitair en 66 splinternieuwe chalets. Verder is er een wellnesscentrum, een VOC speelschip en een restaurant. De ligging is uniek: aan de rand van het dorp, rondom in het bos, aan de voet van de duinen en grenzend aan een duinovergang waar u direct toegang heeft tot het strand.

Nieuw zijn onze comfort plus plaatsen van 150 vierkante meter met eigen prive sanitair. Er is 10 ampere stroom standaard beschikbaar en zelfs 16 ampere tegen een geringe vergoeding. De toeristische kampeerplaatsen zijn in veldjes van vier gesitueerd, gemiddeld 80 m2. Ze zijn voorzien van 6 ampere stroom aansluiting en rioleringsaansluiting. Watertappunten liggen op loopafstand. Elke kampeerplaats heeft een eigen verharde parkeerplaats.

De camping wordt door de bezoekers van Zoover & Booking.com ruim boven de 8,5 gewaardeerd en de camping is bij de Duitse ADAC een aanbevolen camping. 

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~8 km van Zoutelande

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~9 km van Zoutelande
Familiecamping de Meerpaal
Zoutelande, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
Terra Maris
. Terra Maris
De beste gezinsaccommodaties