Beschrijving
Kaart
Omgeving
Recreatiecentrum de Vogel is een gezellige 5 sterren familiecamping recht aan het binnenmeer 'de groot vogel' in Hengstdijk, Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn verkozen tot 'Best camping 2014'! Een ideaal familiepark waar kinderen centraal staan! Voor kinderen betekent kamperen bij Recreatiecentrum de Vogel veel spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De camping heeft alles in huis om het kinderen naar de zin te maken: voorzieningen om te spelen en te zwemmen en een uitgebreid animatieprogramma.

Sinds kort is onze camping voorzien van Plaza de Vogel. Een multifunctioneel gebouw met overdekt zwembad met superlange glijbaan, spraypark, grote binnenspeeltuin, cafetaria en restaurant. De camping is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De natuurlijk begroeiing van struiken, bomen en planten geven de camping een prachtig aankijk. De camping beschikt verder over een speeltuin, supermarkt, forellenvisvijver, tennisbaan, kinderboerderij, sauna met zonnestudio en nog veel meer! Op het park zijn ook diverse bungalows en stacaravans te huur.

Daarnaast is het ook een prima uitvalsbasis voor vele interessante uitstapjes. Leuke en gezellige stadjes en mooie oude steden liggen in de omgeving. U kunt een fietstocht maken door het polderlandschap, langs de kleine dorpjes (fietsen zijn te huur). Op de receptie liggen diverse fietsroutes voor u klaar.
Recreatiecentrum de Vogel*****
Hengstdijk, Zeeland
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties