Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Het bungalowpark omvat 183 vakantiehuizen, varierend in grootte, luxe en kwaliteit van 2- tot 7 persoons. Alle vakantiehuizen zijn volledig ingericht met minimaal een keuken(hoek), magnetron, toilet, douche, radio, kleuren-tv (kabelaansluiting of digitale schotel), dekbedden, hoofdkussens en hebben een eigen terras met tuinmeubilair.

Zoveel vakantiehuizen, zoveel keuze
Omdat alle vakantiehuizen particulier eigendom zijn loopt het voorzieningenniveau uiteen van eenvoudig tot zeer luxe, ze verschillen allen van inrichting en stijl waardoor een volgend verblijf er heel anders uit kan zien.

Huurprijs in-/ exclusief entree all-in Attractiepark
Er zijn vakantiehuizen met een huurprijs inclusief de entree van het attractiepark en er zijn vakantiehuizen met een huurprijs exclusief de entree van het attractiepark.

Wat huisdieren betreft zijn katten niet toegestaan op ons park. Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd en het gebruik van een hondenschep is verplicht) in de periode: vóór 1/7 en nà 26/8. In de tussenliggende periode zijn honden niet toegestaan. Per vakantiehuis is in de toegestane periode maximaal 1 hond toegestaan, kijkt u in de folder achter de prijskolom of het meenemen van een hond in het huis van uw keuze is toegestaan, er zijn namelijk vakantiehuizen aarin geen hond is toegestaan.

Outdoor lasergame, survival junior of bubbelbal

Op de grens van Groningen en Drenthe, midden in het bos, ligt Pagedal Adventure Park. Deze stoere outdoor locatie is dé plek voor actieve uitjes en sportieve arrangementen. Bij het binnenlopen van het Adventure Park lijkt het heel even...
Op ~12 km van Drouwen
Bungalowpark Drouwenerzand
Drouwen, Drenthe
  • tot 7 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Pagedal
. Pagedal
De beste gezinsaccommodaties