Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Heeft u wel eens van het dorpje Een gehoord? Dit kleine, rustige dorpje ligt in de kop van Drenthe, en dat is waar u Buitengoed Drentse Vennen vindt. Hier kunt u optimaal genieten van echte rust en ruimte. Gelegen tussen Roden en Norg, biedt de omgeving van Een u een schitterend afwisselend landschap van bos, graslanden, heidevelden en vennen. Het veelzijdige gebied is absoluut de moeite waard om door u ontdekt te worden.

De verscheidenheid in landschap vertaalt zich naar de diverse actieve en recreatieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan fietsen of wandelen door de prachtige omgeving, of varen op één van de vele Friese meren. Ook mountainbiken en skeeleren is mogelijk via speciale routes. In Buitengoed Drentse Vennen kunt u kiezen voor verschillende types villa’s en bungalows. Geniet op het terras van uw eigen vrijstaande bungalow van alle comfort die deze prachtig gelegen accommodaties u brengen. Ook uw hond is van harte welkom op het park, en met uw was kunt u terecht bij de op het park gelegen wasserette. Het rustige park beschikt over verschillende faciliteiten.

Zo kunnen uw kinderen gebruik maken van de speeltoestellen en het sportveldje op het park. Maar de meeste faciliteiten bevinden zich net buiten het park. Op loopafstand van Buitengoed Drentse Vennen vindt u een recreatiestrand en een ruitersportcentrum. En wilt u de wijdere omgeving verkennen? Huur dan een fiets bij de receptie en bezoek de fraaie brinkdorpen Roden en Norg. Met tal van winkels, musea en toeristische attracties zult u zich hier geen moment vervelen. In de dorpen liggen gezellige terrasjes en volop restaurants waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Roden beschikt bovendien over een subtropisch zwembad, sauna’s en een heuse golfbaan.

Spannende tijdreis

Ook voor jou is er van alles te doen en te beleven in het Gevangenismuseum. Wil je iemand in de boeien slaan, je verstoppen in een oud cachot of uitgescholden worden aan de schandpaal? Wil je weten hoe een politiecel eruit ziet, een...
Op ~5 km van Een
Hogenboom Buitengoed Drentse Vennen
Een, Drenthe
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Gevangenismuseum
. Gevangenismuseum
De beste gezinsaccommodaties