Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Het gezellige Recreatiecentrum Hunzepark vindt u in de Hunzevallei aan het riviertje de Hunze in Drenthe. Op het vakantiepark en in de omgeving van het dorp Gasselternijveen vindt u vele activiteiten. Het park is gespecialiseerd in outdoor activiteiten voor jong en oud! Geniet daarnaast van de prachtige natuur die de provincie Drenthe rijk is.

Ook voor de jongere gasten is er veel te doen op Recreatiecentrum Hunzepark. Bij het zwembad kunnen de kinderen onder toezicht van gediplomeerd personeel lekker spelen in het water. Er is een glijbaan, duikplanken en een apart peuterbad. Tevens is er een grote lig- en speelweide en is er een strandspeelveld aanwezig waar verschillende strandspelletjes gespeeld kunnen worden.

Op het park Recreatiecentrum Hunzepark vindt u onder andere een buitenzwembad, jeu de boulesbaan, midgetgolfbaan en tennisbanen. Daarnaast beschikt het park over fiets- en kanoverhuur. Ook worden hier activiteiten en excursies georganiseerd, zoals sportwedstrijden, survivaltochten en fietstochten naar de hunebedden.

Ekkie Eekhoorn

Hoi, ik ben Ekkie Eekhoorn en ik ben de nieuwe mascotte van Hogenboom Vakantieparken! Ik ben op HunzePark om nieuwe vakantievriendjes te maken. We kunnen samen spelletjes doen, gaan knutselen, dansen en nog veel meer!

Outdoor lasergame, survival junior of bubbelbal

Op de grens van Groningen en Drenthe, midden in het bos, ligt Pagedal Adventure Park. Deze stoere outdoor locatie is dé plek voor actieve uitjes en sportieve arrangementen. Bij het binnenlopen van het Adventure Park lijkt het heel even...
Op ~8 km van Gasselternijveen
Recreatiecentrum Hunzepark, voor jong en oud!
Gasselternijveen, Drenthe
  • tot 40 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Pagedal
. Pagedal
De beste gezinsaccommodaties