Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Het park is gelegen in het Drentse plaatsje Hoogersmilde op circa 17 kilometer afstand van Assen. De 83 aanwezige, vrijstaande bungalows zijn geplaatst in een bijzondere cirkelvorm en bieden ieder veel privacy. De bungalows zijn mooi gelegen in een bijzondere natuurlijke omgeving. Enkele woningen bevinden zich zelfs direct aan de bosrand. Er zijn speciale bungalows beschikbaar voor kleine kinderen, honden en cara-patiënten. Tevens is er een type luxe bungalow met een eigen sauna (infrarood) en solarium. Er is dus voor elk wat wils!

De kinderen zullen zich niet vervelen!
Het Drentse Wold beschikt over meerdere faciliteiten, zoals een sportveld met volleybalveld, een ruime kinderspeelplaats, en spel-o-theek en een tafeltennistafel. In het hoogseizoen kunnen de kinderen deelnemen aan een recreatieprogramma bij camping de "Reeënwissel:, op 300 meter afstand van het bungalowpark.

Tegenover het park ligt er een mooi buitenzwembad met apart kinderbad en ruime speelweide, waar u gratis van gebruik kunt maken. Bij de receptie van Het Drentse Wold kunt u niet alleen fietsen huren, maar ook skelters, bolderkarren, kinderbakfietsjes en steps. De kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken.

Een top vakantie met kinderen!

Spannende tijdreis

Ook voor jou is er van alles te doen en te beleven in het Gevangenismuseum. Wil je iemand in de boeien slaan, je verstoppen in een oud cachot of uitgescholden worden aan de schandpaal? Wil je weten hoe een politiecel eruit ziet, een...
Op ~14 km van Hoogersmilde
Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold
Hoogersmilde, Drenthe
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Gevangenismuseum
. Gevangenismuseum
De beste gezinsaccommodaties