Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video
In het Drentse dorp Hoogersmilde bevindt zich een nog vrij nieuw park met 30 Finse bungalows (voorheen vermeld onder de naam Horrebieter). De kleinschaligheid van het park heeft een bijzonder en door gasten zeer gewaardeerd karakter. De woningen zijn origineel uit Finland geïmporteerde bungalows en bestaan geheel uit Scandinavisch grenen. De bungalows zijn vrijstaand en bevinden zich op ruime kavels.

Wij bieden zeer luxe bungalows voor max. 6 personen met 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, luxe keuken met vaatwasser, grote koelkast/vriezer en magnetron. Zeer veel mogelijkheden voor kinderen in de directe omgeving, zoals Speelstad Oranje, Appelscha en Assen.

Gasten kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten op de naastgelegen camping waaronder: natuurzwemplas met zandstrand en glijbaan - overdekte kinderspeeltuin - tennisbaan - animatieteam in hoogseizoen - snackbar - pizzeria - cafe/restaurant (open van 1/4 tot 1/10).

Spannende tijdreis

Ook voor jou is er van alles te doen en te beleven in het Gevangenismuseum. Wil je iemand in de boeien slaan, je verstoppen in een oud cachot of uitgescholden worden aan de schandpaal? Wil je weten hoe een politiecel eruit ziet, een...
Op ~14 km van Hoogersmilde
Bungalowpark Hoogersmilde
Hoogersmilde, Drenthe
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Gevangenismuseum
. Gevangenismuseum
De beste gezinsaccommodaties