Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
’t Hooge Holt in Overijssel, het hele jaar door vakantieplezier! 't Hooge Holt is gelegen in het prachtige Overijssels Vechtdal. De omgeving van het vakantiepark biedt verschillende activiteiten voor zowel de rustzoeker, de actieveling, cultuurliefhebber of winkelende gast. Een gezamenlijke fiets- of wandeltocht in het mooie Overijsselse landschap mag tijdens uw vakantie zeker niet ontbreken, echter misschien kiezen de kinderen liever voor een uitstapje naar attractiepark Slagharen, Noorder Dierenpark in Emmen of het avonturenpark in Hellendoorn. Keuze genoeg! Dat wordt genieten tijdens uw vakantie op 't Hooge Holt in het groene, gezellige en gastvrije Overijssel!

Uw verblijf op ’t Hooge Holt Lekker een dagje op het vakantiepark blijven? ’t Hooge Holt biedt voor ieder wat wils. Glij samen met uw kinderen gillend van de grote glijbaan (40 meter) om vervolgens met een plons kopje onder te gaan. Na dit verfrissende bad is het tijd voor wat lekkers in de sfeervolle overdekte "plaza" van van het vakantiepark. De kinderen vermaken zich bij het animatieteam terwijl u zich onder begeleiding in het zweet werkt in de grote fitnessruimte. Heerlijk ontspannen doet u vervolgens in het beautycenter. Als klap op de vuurpijl besluit u de familie ’s avonds te trakteren op een overheerlijke pannenkoek in het restaurant van het vakantiepark. Na deze enerverende dag is het dan ook heerlijk thuiskomen in uw comfortabele bungalow. Morgen weer een dag op 't Hooge Holt in Overijssel!

Overdekte speeltuin

Het Giga Konijnenhol is de leukste indoor speeltuin van Overijssel! Konijnenholletjes zijn stiekem speeltuinen waar je alleen in mag als je er elke dag een worteltjestaart achterlaat voor de bewoners. Of als je een toegangskaartje voor het Giga...
Op ~14 km van Gramsbergen
't Hooge Holt
Gramsbergen, Overijssel
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Het Giga Konijnenhol
. Het Giga Konijnenhol
De beste gezinsaccommodaties