Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Wanneer u opgaat in de verrassende omgeving van Twente vergeet u bijna dat u gewoon in Nederland bent. Het afwisselende landschap, leuke steden en karaktervolle Twentse dorpjes: u kijkt uw ogen uit. Middenin dit groene landschap vindt u Recreatiepark De Tolplas. In het ruim opgezette park staan verschillende typen comfortabele bungalows en chalets. In het hart van het park ligt een grote recreatieplas, waar onder meer gezwommen, gevist en gesurft kan worden. Het park beschikt over een tennisbaan, een jeu-de-boulesbaan, een tafeltennisspel en een speelfort met zandbak voor de kleinste gasten.

Niet ver van het park vindt u Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een prachtig gebied met golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. Vergeet vooral uw fiets niet mee te nemen of huur er een op het park. Sinds kort zijn er ook elektrische fietsen te huur. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie tochten. Voor golfliefhebbers is de 18-holes (par 3) golfbaan in Hoge Hexel een aanrader, u heeft hier geen golfvaardigheidsbewijs nodig. Ook in Wierden vindt u een 18-holes (par 7) golfbaan, hier heeft u echter wel een golfvaardigheidsbewijs nodig.

Verder is er in Wierden (op 6 kilometer afstand van het park) een subtropisch zwembad gelegen, waar parkgasten tegen betaling terecht kunnen. Ga een dagje shoppen in Almelo of Enschede, of neem uw kinderen een dagje mee naar Avonturenpark Hellendoorn of de overdekte speeltuinen in Almelo en Borne. U zult verrast worden door de combinatie van rust en natuur en de veelzijdigheid aan leuke steden en dorpen in dit deel van Overijssel!

Overdekte speeltuin

Genomineerd door de ANWB voor het leukste uitje van Overijssel 2021! Het Giga Konijnenhol is de leukste indoor speeltuin van Overijssel! Konijnenholletjes zijn stiekem speeltuinen waar je alleen in mag als je er elke dag een worteltjestaart...
Op ~13 km van Hoge Hexel
Recreatiepark De Tolplas
Hoge Hexel, Overijssel
  • tot 18 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
Kinderactiviteiten in de buurt
Het Giga Konijnenhol
. Het Giga Konijnenhol
De beste gezinsaccommodaties