Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
We zijn in Nederland maar wát trots op die paar heuvels en bergen die ons land te bieden heeft. De Holterberg is er één van. Midden in de prachtige Overijsselse natuur en deel uitmakend van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Dat Landal GreenParks altijd de mooiste plekjes voor u reserveert, blijkt wel uit het feit dat aan de voet van de Holterberg Landal Twenhaarsveld ligt, een bosrijk park met onder meer gezellige rietgedekte bungalows en vele faciliteiten. Een perfect uitgangspunt voor een gezellige wandel-, fiets- of huifkartocht door het fraaie Twentse landschap.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Twenhaarsveld beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een waterspeelplaats, miniscooters (tot 10 jaar), airtrampoline, plattelandsgolf, midgetgolfbaan, tennisbaan, tafeltennistafel, jeu-de-boules-baan, sportvelden, maxi dam- en schaakspel, speeltuin, tokkelbaan, speelkasteel ‘Holter Burcht’ en een zwembad met apart kleuterbad, glijbaan en diverse waterattracties.

Bollo Club en recreatieprogramma
Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een recreatieprogramma georganiseerd onder leiding van een recreatieteam.

Speel- en recreatieboerderij

De Flierefluiter is de allerleukste speeltuin van Overijssel volgens de ANWB! Ook tijdens corona-tijd, want onze buitenspeeltuin, kinderboerderij, zwembad en binnenspeeltuinen zijn allemaal geopend! Binnenspeeltuin De speeltuin is een...
Op ~16 km van Holten
Landal Twenhaarsveld
Holten, Overijssel
  • tot 10 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
De Flierefluiter
. De Flierefluiter
De beste gezinsaccommodaties