Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Dit rustig gelegen park bevindt zich aan de rand van de toeristische plaats Ommen, de groenste Hanzestad van Nederland. De vrijstaande en luxe 4-6 persoons bungalows zijn uiterst comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.

Bepaalde bungalows beschikken zelfs over een eigen sauna en zonnebank. Daarnaast is de ligging zeer gunstig, aangezien Ommen vele actieve en recreatieve mogelijkheden biedt. Het park is dan ook geschikt voor een bezoek in ieder jaargetijde. Persoonlijke benadering en gastvrijheid zijn op Landgoed De Lindenbergh vanzelfsprekend. De rust op het park wordt door menigeen als zeer positief ervaren. Kortom, een park waar rustzoekers, wandelaars en fietsers volledig aan hun trekken komen.

Op zo'n 2 kilometer afstand van het park bevindt zich het subtropisch zwemparadijs De Carrousel met een wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad whirlpool en stoombaden. Gedurende de zomermaanden kunt u gebruik maken van het Openluchtbad "Olde Vechte". Golfliefhebbers kunnen terecht op het schitterende 18-holes golfterrein van Golf & Country Club Hooge Graven. In Lemele kunt u het nieuwe golfspel Pitch & Putt proberen.

Een fantastisch park voor het hele gezin!

Overdekte speeltuin

Het Giga Konijnenhol is de leukste indoor speeltuin van Overijssel! Konijnenholletjes zijn stiekem speeltuinen waar je alleen in mag als je er elke dag een worteltjestaart achterlaat voor de bewoners. Of als je een toegangskaartje voor het Giga...
Op ~9 km van Ommen
Hogenboom Landgoed De Lindenbergh
Ommen, Overijssel
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Het Giga Konijnenhol
. Het Giga Konijnenhol
De beste gezinsaccommodaties