Beschrijving
Kaart
Omgeving

Liefde is: “samen op vakantie gaan”
Vakantie is: “lekker doen waar je zin in hebt”

Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders ook een topvakantie! Daar zorgen we dan ook voor! Een bomvol recreatieprogramma zorgt ervoor dat jong & oud(ers) zich geen moment hoeven te vervelen. Alles mag, maar niets moet op de Julianahoeve in Renesse!
 

Kennen jullie de mascotte van Camping Julianahoeve al? Dat is Juultje de Kreeft! Deze grote knuffelkreeft vindt het heerlijk om jullie te ontmoeten. In het weekend, tijdens feestdagen en in de schoolvakanties komt Juultje regelmatig een kijkje nemen bij activiteiten of gewoon zomaar....zorg dat je altijd je fototoestel bij je hebt want Juultje vindt het erg leuk om samen met jou op de foto te gaan.


Juultje Chalet (6 persoons)

De 6-persoons chalets zijn voorzien van 3 slaapkamers. Éen slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden, een badkamer met ruime douche en toilet, een keuken voorzien van alle gemakken en een zitruimte met LCD televisie. Voor onze luxe chalets kan je laken- en handdoekenpakketten huren die voor je klaar liggen bij aankomst. Om de vakantie helemaal compleet te maken bieden wij de bedden opmaakservice. Je kunt dan bij aankomst al gelijk van je vakantie gaan genieten. Bij onze chalets is tuinmeubilair en een bolderwagen aanwezig!


Bungalow

Deze ruime bungalow staat midden op de camping. In de directe omgeving vind je de grote speeltuin, het overdekte zwemparadijs, de supermarkt en het evenemententerrein. De bungalow is geschikt voor 6 personen en beschikt over een ruime woonkamer met een gezellige zithoek, een televisie met dvd speler, een eethoek, een volledig ingerichte open keuken met een keramische kookplaat, heteluchtoven, koel- vriescombinatie, magnetron en vaatwasser. De bungalow heeft een ruime tuin, waar je heerlijk van de zon kan genieten.

Familiecamping Julianahoeve
Renesse, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties