Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
In de perenboomgaard van Pierewiet, op een voormalige minicamping, liggen 15 beschutte kampeerplaatsen. Deze plaatsen zijn ongeveer 100 M2 groot en hebben alleen een stroomaansluiting van 6 ampere. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen zijn dit geschikte plaatsen, omdat ze tegen de grote speeltuin van Pierewiet aan liggen! Dit is het echte kamperen.

Op Speelboerderij Pierewiet, dat naast de camping ligt, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen! Naast de buitenspeeltuin met trampoline, kabelbaan, skelters en springkussen, is er vanaf 2007 ook veel te beleven in de nieuwe indoor-speeltuin! Dat betekent dus ook veel speelpleizer als er eens een bui valt!

Voor de kleinste gasten beschikt Camping International over een waterspeeltuin van circa 30 cm diep. Deze waterspeeltuin is geschikt voor kinderen tot 10 jaar en is voorzien van verschillende glijbanen en gekleurde waterspuitbeesten.

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~18 km van Nieuwvliet
Familiecamping International, met speelboerderij
Nieuwvliet, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
De beste gezinsaccommodaties