Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
RCN de Schotsman is een waar paradijs voor watersporters en natuurliefhebbers. Het centrum ligt direct aan het Veerse Meer, maar het grenst eveneens aan een uitgestrekt wandelbos. U kunt er zowel aan het water als tussen de bomen kamperen. Er is een fantastisch windsurfcentrum!

Pal tegenover RCN de Schotsman ligt het oude stadje Veere, één van de parels van Zeeland. Op uw trips door Zeeland kunt u ook de andere parels zoals Middelburg, Vlissingen en Zierikzee bezoeken. De oude handelsstad Goes op Zuid-Beveland is eveneens zeer de moeite waard. Een geweldige attractie is het themapark “Waterland Neeltje Jans” op het voormalige werkeiland in de Oosterschelde.

Met de kinderen gaat u natuurlijk ook naar Het Arsenaal in Vlissingen en Miniatuur Walcheren in Middelburg. Op het centrum kunt u surfplanken, surfpakken, kano’s en zeilboten huren. Gedurende het hoogseizoen is er tevens een zeilschool aanwezig. Surfliefhebbers kunnen terecht op ons eigen windsurfcentrum, met een surfstrand, surfschool, surfboetiek, kluizen voor surfplanken en een swingende surf-inn. Wilt u spelenderwijs leren waterskiën, dan kan dat aan de “kabelwaterskibaan” vlak naast ons centrum.

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~8 km van Kamperland

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~9 km van Kamperland
RCN de Schotsman, direct aan het Veerse meer
Kamperland, Zeeland
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Terra Maris
. Terra Maris
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
De beste gezinsaccommodaties