Beschrijving
Kaart
Omgeving
Dit mooie park is gelegen in de "Zak van Zuid-Beveland", een schilderachtig gebied met een uniek, oerhollands landschap. Het Noordzeestrand is in een goed kwartiertje met de auto bereikbaar. In en nabij het park zijn verschillende in- en outdoor voorzieningen aanwezig. Het totale park ligt verscholen tussen het groen, dichtbij het idyllische dorpje Heinkenszand. Dit park vormt een geschikt vertrekpunt voor diverse uitstapjes naar het oude vissersplaatsje Yerseke, het pittoreske Veere, de historische steden Goes, Zierikzee, Vlissingen en Middelburg en de mooie badplaats Domburg. Op dit park heeft u keuze uit diverse typen bungalows, eventueel met ligging aan de binnenwateren van het park, zodat er vanuit de tuin van de bungalow gevist kan worden.

In Brasserie Stelleplas treft u de receptie en faciliteiten aan. Het restaurant beschikt over een schitterend terras aan zoetwaterplas de Stelleplas (10 hectare). Hier kunt u uitstekend vissen op karper, brasem, snoekbaars, aal en blankvoorn. Nachtvissen is overigens toegestaan. Andere goede visstekken zijn het Veerse Meer (Forel) en de Oosterschelde, terwijl zeevissers natuurlijk terecht kunnen aan de Noordzee. Een aantal van deze wateren is overigens niet alleen geschikt voor hengelsporters, maar ook voor beoefenaars van de duiksport.

Het Grevelingenmeer staat onder meer bekend om de uitstekende duikvoorzieningen. Direct naast het park ligt een gratis toegankelijk verwarmd openlucht zwembad met drie zwembassins en een 40 meter lange glijbaan (openingstijden verschillen). Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Het hele jaar door, met uitzondering van de maanden juli en augustus, kunt u als parkgast gratis gebruik maken van het overdekte zwemparadijs van Sportpunt Zeeland in Goes, dat ligt op circa 10 minuten rijden. Dit is een vakantiestek waar vakantie vieren, genieten, ontdekken, ontspannen en actief bezig zijn nog perfect samen gaan!
Buitenplaats Hof van Zeeland
Heinkenszand, Zeeland
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties