Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Bij Koe in de Kost beleef je de boerderij en het platteland van dichtbij!

Op de boerderij is van alles mogelijk: helpen met koeien melken, voeren van kalfjes, konijnen en poezen aaien, groenten uit de moestuin halen, bessen en kersen plukken en eten, in het hooi spelen, met de tractor meerijden, skelteren, en nog veel meer! Verder kun je onbeperkt gebruik maken van het grote aanbod spelletjes, tijdschriften en boeken.

In het weiland tussen de koeien staan 6 ecologische Grondulows. De Grondulows zijn voorzien van alle gemakken: ruime woonkamer, zithoek met duurzame houtkachel, vloerverwarming en compleet ingerichte keuken met o.a. vaatwasser en oven, met uitzicht op de weilanden, privé terras. Badkamers met bad, aparte douche, wastafel. Apart toilet. Twee of drie slaapkamers met een extra badkamer, afhankelijk van type Grondulow. De Grondulows zijn voorzien van WIFI. De grondulows gaan helemaal op in het landschap. Het uitzicht vanuit de woonkamer is prachtig, met koeien die op enkele meters afstand staan te grazen. 

Op zoek naar een mooie vakantiewoning voor je gezin, familie of voor een groep? 
Koe in de Kost biedt twee type Grondulows: vier Grondulows zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De overige twee Grondulows bieden beiden plek aan maximaal 8 personen. En omdat alles gelijksvloers en vrijwel zonder drempels is, zijn de Grondulows zowel kindvriendelijk als rolstoelvriendelijk.

Speel- en recreatieboerderij

De Flierefluiter is de allerleukste speeltuin van Overijssel volgens de ANWB! Ook tijdens corona-tijd, want onze buitenspeeltuin, kinderboerderij, zwembad en binnenspeeltuinen zijn allemaal geopend! Binnenspeeltuin De speeltuin is een...
Op ~6 km van Heeten
Koe in de kost, overnachten in een Grondulow
Heeten, Overijssel
  • tot 8 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
“Het is heerlijk om hier je vakantie door te brengen. Voor gezinnen met kinderen is dit een topper!!!”
Kinderactiviteiten in de buurt
De Flierefluiter
. De Flierefluiter
De beste gezinsaccommodaties