Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Ver weg van massatoerisme vind je een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf: Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum). Deze boerderij die van generatie op generatie overgaat, wordt nu bestierd door Dennis en Annette Rerink samen met een enthousiast team. Om hun gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven, kiezen ze voor originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter. Je logeert op een echte biologische boerderij; op de landerijen grazen oudhollandse Brandrode koeien.

 

In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je overnachten in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau.

 

Wil je dichterbij de natuur? Met een avontuurlijk tintje? Kies dan voor één van de volledig en sfeervol ingerichte lodgetenten, vlakbij de koeien en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna. Mét eigen houten badtobbe!

 

Of ga je op deze donkere plek genieten van de overweldigende sterrenhemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur.

 

Sterrenkubussen, 9 M2 KNUSHEID

Achter de boerderij staan 10 unieke Sterrenkubussen. Deze zijn standaard ingericht voor maximaal 2 volwassenen. In een Sterrenkubus bevinden zich een tweepersoons bed op een vide, zithoekje, douche en toilet, kitchenette met koelkast, tweepits fornuis, servies en kookgerei, telescoop met toebehoren en buitenmeubilair.

 

Laat je culinair verrassen door al het moois uit Bossems boerenkeuken

Proeven van het Twents landleven is voor Dennis en Annette een essentieel onderdeel, omdat ze met de boerderij nauw verbonden zijn met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt. Voor alle maaltijden kiezen ze zoveel mogelijk voor ons natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’. 

Graffiti workshops voor alle leeftijden

Graffiti kinderfeestjes zijn super leuk om te doen! We beginnen de workshops altijd met een korte introductie. Hierna gaan we aan de slag. Alle deelnemers krijgen een schetsmaterialen en mogen een ontwerp tekenen wat ze later in de workshop...
Op ~13 km van Lattrop-Breklenkamp

Klimmen bij Klimbos AvaTarZ

Beleef een geweldig avontuur in klimbos AvaTarZ! Hou je van stoer en spannend? En ben je op zoek naar een uitdaging? Ga dan mee op avontuur in de bossen van AvaTarZ bij het Hulsbeek in Oldenzaal. In AvaTarZ daag je jezelf uit in een...
Op ~15 km van Lattrop-Breklenkamp
Erfgoed Bossem, logeren in een Sterrenkubus!
Lattrop-Breklenkamp, Overijssel
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
Kinderactiviteiten in de buurt
Je Leukste Graffiti
. Je Leukste Graffiti
AvaTarZ
. AvaTarZ
De beste gezinsaccommodaties