Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Ver weg van massatoerisme vind je een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf: Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum). Deze boerderij die van generatie op generatie overgaat, wordt nu bestierd door Dennis en Annette Rerink samen met een enthousiast team. Om hun gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven, kiezen ze voor originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter. Je logeert op een echte biologische boerderij; op de landerijen grazen oudhollandse Brandrode koeien.

 

In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je overnachten in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau.

 

Wil je dichterbij de natuur? Met een avontuurlijk tintje? Kies dan voor één van de volledig en sfeervol ingerichte lodgetenten, vlakbij de koeien en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna. Mét eigen houten badtobbe!

 

Of ga je op deze donkere plek genieten van de overweldigende sterrenhemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur.

 

Sterrenkubussen, 9 M2 KNUSHEID

Achter de boerderij staan 10 unieke Sterrenkubussen. Deze zijn standaard ingericht voor maximaal 2 volwassenen. In een Sterrenkubus bevinden zich een tweepersoons bed op een vide, zithoekje, douche en toilet, kitchenette met koelkast, tweepits fornuis, servies en kookgerei, telescoop met toebehoren en buitenmeubilair.

 

Laat je culinair verrassen door al het moois uit Bossems boerenkeuken

Proeven van het Twents landleven is voor Dennis en Annette een essentieel onderdeel, omdat ze met de boerderij nauw verbonden zijn met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt. Voor alle maaltijden kiezen ze zoveel mogelijk voor ons natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’. 

Rolschaatsen..

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om de kids een onvergetelijke dag te bezorgen, kom dan eens langs in de enige roller skate disco van Nederland. Het is een plek vol met de magie van een discotheek uit de jaren 80 met retro discoverlichting,...
Op ~5867 km van Lattrop-Breklenkamp

‘the best party ever”

Geef je kind ‘the best party ever”. Je kind en zijn of haar vriendjes zullen het jumpen beleven als nooit te voor. Vliegen, flippen en jumpen op onze muur tot muur trampolines, tumblingbanen, foampit en dunking zone. Pure...
Op ~5867 km van Lattrop-Breklenkamp

Een spoorse belevenis!

In de Pannekoektrein eet je niet alleen de lekkerste pannenkoeken van Friesland, het is een spoorse belevenis voor jong en oud... Pannenkoeken, wie lust ze niet? Het eten van pannenkoeken is altijd een feestje. Bij De Pannekoektrein is het...
Op ~5867 km van Lattrop-Breklenkamp

Leuk voor het hele gezin!

Pannenkoeken restaurant Den Bosch? Kom eens lekker pannenkoeken eten aan boord van de “Pannenkoekenboot Den Bosch. Al generaties lang is het eten van pannenkoeken het leukste diner voor jong en oud. En nu kan dat ook terwijl u vaart...
Op ~5867 km van Lattrop-Breklenkamp
Erfgoed Bossem, logeren in een Sterrenkubus!
Lattrop-Breklenkamp, Overijssel
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
Kinderactiviteiten in de buurt
Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
. Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
Fun Center Amstelveen
. Fun Center Amstelveen
De Pannekoektrein
. De Pannekoektrein
De beste gezinsaccommodaties