Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
U bent van harte welkom in onze nieuwe luxe hooischuurappartementen. De vakantiewoningen zijn voor 2 tot 10 personen. Zijn o.a. voorzien van een luxe keuken, sfeervolle kachel, infrarood sauna, whirlpool, wasmachine een overdekt terras.

De huiskamer met vloerverwarming en televisie, is middels een schuifpui verbonden met het overdekte terras dat maakt dat u ook bij wat "minder" weer toch buiten kunt genieten van de schitterende omgeving.

Er is ook een speelveldje voor de kinderen oa met trampoline en skelter. De Hooischuurverblijven liggen aan de rand van de natuurgebieden Het dal van de Mosbeek en het Springendal. Ook een uitstapje naar het Duitse grensgebied is zeer de moeite waard.

Er zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden. Ootmarsum is een oud stadje met veel kunst en cultuur. Wij heten u graag welkom en willen u laten genieten van deze landelijke omgeving.

Graffiti workshops voor alle leeftijden

Graffiti kinderfeestjes zijn super leuk om te doen! We beginnen de workshops altijd met een korte introductie. Hierna gaan we aan de slag. Alle deelnemers krijgen een schetsmaterialen en mogen een ontwerp tekenen wat ze later in de workshop...
Op ~15 km van Hezingen / Vasse
De Witker, luxe hooischuurappartementen
Hezingen / Vasse, Overijssel
  • tot 10 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Je Leukste Graffiti
. Je Leukste Graffiti
De beste gezinsaccommodaties