Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Boerderijlodges zijn moderne architectonische vakantieverblijven die ontwikkeld zijn in vrijgekomen agrarische gebouwen zoals een schuur of een gedeelte van een oude boerderij. De lodges zijn een beetje van de boer en een beetje van Droste. Op die manier is de authenticiteit en de kwaliteit gewaarborgd. Design in het ritme van het platteland.

Kenmerkend voor de boerderijlodges is het moderne open interieur met een aantal vaste elementen zoals de goed uitgeruste keuken en de bedstede. Dat alles vorm gegeven op een ingetogen manier met behulp van natuurlijke materialen. Geprobeerd is de oudheid ook van binnen zoveel mogelijk zichtbaar te maken.

De ligging van de lodges is uniek en garandeert een landelijk uitzicht en een rustige omgeving. U vindt de boerderijlodges op verschillende boerenerven in Twente. Gemiddeld zijn er 4 lodges op een boerderij. Doordat het boerengezin zelf ook woonachtig is op deze locaties, is de persoonlijkheid en kleinschaligheid voelbaar.

Op de locaties Hezingen en Delden zijn honden toegestaan.

Klimmen bij Klimbos AvaTarZ

Beleef een geweldig avontuur in klimbos AvaTarZ! Hou je van stoer en spannend? En ben je op zoek naar een uitdaging? Ga dan mee op avontuur in de bossen van AvaTarZ bij het Hulsbeek in Oldenzaal. In AvaTarZ daag je jezelf uit in een...
Op ~14 km van Hezingen, Beuningen, Nutter en Delden

Graffiti workshops voor alle leeftijden

Graffiti kinderfeestjes zijn super leuk om te doen! We beginnen de workshops altijd met een korte introductie. Hierna gaan we aan de slag. Alle deelnemers krijgen een schetsmaterialen en mogen een ontwerp tekenen wat ze later in de workshop...
Op ~15 km van Hezingen, Beuningen, Nutter en Delden
Droste's Boerderijlodges, luxe boerderijlodges
Hezingen, Beuningen, Nutter en Delden, Overijssel
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
AvaTarZ
. AvaTarZ
Je Leukste Graffiti
. Je Leukste Graffiti
De beste gezinsaccommodaties