Beschrijving
Kaart
Omgeving
Het Familotel Landhaus Zur Ohe verwelkomt families in een ontspannen sfeer in Schönberg. Het beschikt over knusse, stijlvol ingerichte kamers en appartementen, die aan de hedendaagse standaard voldoen, inclusief een gratis Wi-Fi netwerk.

Aanvullend is hotel Zur Ohe voorzien van diverse faciliteiten zoals een groot (wintersport)natuurgebied, speeltuinen, sportfaciliteiten, binnen- en buitenzwembaden en een prachtige wellnessruimte.

Omringt door talrijke skigebieden is dit een perfecte locatie om te verblijven voor de wintersport. Familieskigebieden Langfurt en St. Oswald (15 min), evenals de skgiebieden "Geisskopf" (30 min), "Großer Arber" (45 min), "Mitterdorf" (30 min) en "Hochficht (A)" (1 uur) voor ervaren skiërs en fun-boarders. Skiverhuur vindt u in Grafenau (Sport Fuchs) of in de skigebieden, evenals skischolen. In Schönberg am Kadernberg en in Langfurt is avondskiën mogelijk. Langlaufcentra vindt u in Rosenau (10 min), St. Oswald (15 min), Spiegelau/Riedlhütte (20 min). De Schönberger loipe Saunstein-Habernberg ligt slechts 5 km van het hotel.
Familotel Landhaus Zur Ohe
Schönberg, Beieren
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
“"Een mooi en kindvriendelijk hotel. De kamers zijn heel mooi, gezellig en schoon, evenals de badkamer. Het hotel biedt zowel binnen als buiten veel entertainment mogelijkheden voor kinderen."”
De beste gezinsaccommodaties