Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video

“Een hele berg voor je vakantie” –Familotel Allgäuer Berghofligt op een super locatie, midden op een berg op 1200m hoogte en dus direct in het skigebied. De skischool en de skiverhuur zitten in het hotel, makkelijker kan niet. Hier zag de organisatie “Familotel”het levenslicht, toen een aantal hoteliers van kindvriendelijke hotels de koppen bij elkaar staken. Nu isFamilotel Allgäuer Berghofeen zeer compleet hotel met geweldige faciliteiten en zeer luxe kamers, sommige zelfs met een geïntegreerde TV in de badkamerspiegel. Uitstekend en zeer uitgebreid buffet. 

Fun for kids
Het hotel zonder hoeken… pardon?? Ja, het hotel heeft overal afgeronde hoeken, zodat de kleintjes zich niet te erg bezeren als ze zich stoten. Met de skileraren van Mikas Skischool wordt leren skiën echt leuk. En het mooie is: je begint direct bij het hotel , waar je ook je skispullen kunt uren. En tussen de middag kom je met de skiklas in het het hotel eten, dus als je liever met je ouders eet, dan kan dat ook. En na het skiën kan je nog lekker gaan sleeën, in het zwembad plonsen of naar de kinderclub.Tieners mixen een alcoholvrije cocktail met Axel of kijken met elkaar een coole film in de kinderbios.  

Prijs                           
V.a. € 1809,-- voor 2 volw + 1 kind < 7 jaar op basis van halfpension voor de volw. en all-in voor kids in een 2-kamerappartement 

Familotel Allgäuer Berghof
Gunzesried, Beieren
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
“Uitstekend kinderhotel! Dit hotel ligt geweldig, direct aan de skipiste op 1200 m hoogte. Skigebied is klein, maar voor elk wat wils. Voor gezinnen met kids, die nog niet echt veel kilometers maken ideaal. Skischool en skihuur direct in het hotel, superha”
De beste gezinsaccommodaties