Beschrijving
Kaart
Omgeving

Familotel Bavaria is een 4-sterren hotel, dat recentelijk volledig gerenoveerd is daarmee een kinderhotel is geworden. Ideaal voor een wintersport niet al te ver weg, tegen de Oostenrijkse grens. Weinig drukte, zoals in de grote Oostenrijkse gebieden, dus perfect voor een wintersport met (kleine) kinderen. Het dichtstbijzijnde skigebied ligt op 1 km. Natuurlijk een kinderclub met animatie en alle babybenodigdheden. Heerlijk panoramaterras, gezellige restaurants, ruime kamers/appartementen, ingericht met een koninklijk tintje. 3 indoor speelruimtes en een zwembad. Met KöningsCard voor 180 faciliteiten tegen gereduceerde prijzen of helemaal gratis, waaronder ook skipassen. 


Fun for kids
Voordeel van skiën hier bij Familote Bavaria Pfronten is, dat het niet al te ver rijden is en het skigebied is niet zo druk…. dat betekent alle ruimte voor jouw capriolen op de lange latten of het snowboard. En na het skiën of boarden duik je in het zwembad of je doet gezellig mee met de vele activiteiten, die het team van de kinderclub voor jullie heeft georganiseerd. 


Prijs
               
V.a. € 1421,-- voor 2 volw + 1 kind < 7 jaar op basis van volpension voor de volw. en all-in voor kids in een 2-kamerappartement. 

Familotel Bavaria in Beieren
Pfronten-Dorf, Beieren
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
“Super kinderhotel! Het hotel is zijn 4-sterren zeker waard. Kinderopvang prima, goed eten, goede ligging voor de wintersport, maar ook voor de zomer, het gebied is erg rijk aan (recreatie)meren!”
De beste gezinsaccommodaties