Beschrijving
Kaart
Omgeving

Wie zich in Familotel Familien-Resort Krone niet thuis voelt, zal zich nergens thuis voelen! Bijna nergens gaat het er persoonlijker en vrolijker aan toe dan hier bij Werner en Agni en hun team. Het hotel heeft een eigen skischool, dus dat is makkelijk. De beginners skiën in Unterjoch zelf, kids die er aan toe zijn om hogerop te gaan, worden meegenomen naar Oberjoch, waar ook volwassenen prima terecht kunnen. Ruime kamers met kinderkamer en kitchenette. Speelkamers, opvang en animatie, zwembaden, manege, speeltent. Gratis skipassen met de Bad Hindelang-PLUS-Card.    

Fun for kids
Super bij Krone is, dat ze een eigen skischool hebben, dus je begint lekker gelijk bij het hotel. Met de skileraar ga je naar de skihellingen vlakbij het hotel als je nog beginner bent. Kan je al wat beter skiën, dan ga je met de skiklas naar Oberjoch. En na het skiën of snowboarden, duik je lekker het zwembad in of je vermaakt je in één van de speelkamers of met de activiteiten die de kinderclub voor jullie heeft georganiseerd. 

Prijs                          
V.a. € 1552,-- voor 2 volw + 1 kind < 7 jaar op basis van halfpension voor de volw. en all-in voor kids in een 2-kamerappartement.

Familotel Krone, tophotel voor klein en groot
Unterjoch, Beieren
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
“Ontzettend leuk hotel, zeer kindvriendelijk! Skilessen voor de kinderen waren GEWELDIG goed geregeld.”
De beste gezinsaccommodaties