Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Het vijf-sterren-vakantiepark Roompot Hof Domburg vindt u op minder dan 500 meter van het schone, brede Noordzeestrand. Vanaf het park wandelt u in een paar minuten naar het mondaine Domburg, één van de oudste badplaatsen van Nederland. Geniet vooral ook van de gezelligheid op het park zelf, het Kuur-en Beautycentrum, het subtropisch zwemparadijs en de verschillende restaurants.

We kunnen aftellen naar de zomer. Zon, zee, strand en vakantie! Bezoek tijdens het verblijf op een Roompot park naar keuze leuke dagattracties, ontdek de schitterende omgeving per fiets of te voet en geniet van de rust en ruimte op het park.

De kids kunnen lekker spelen op het strand of aan het recreatiemeer. Onvergetelijke waterpret en fun tijdens de vakantie. Kijk snel verder voor onze scherpe aanbiedingen.

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~4 km van Domburg

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~11 km van Domburg
Roompot Hof Domburg
Domburg, Zeeland
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
Kinderactiviteiten in de buurt
Terra Maris
. Terra Maris
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
De beste gezinsaccommodaties