Beschrijving
Kaart
Omgeving
Dit ruim opgezette park ligt werkelijk in het hart van de veelzijdige provincie Drenthe. Gelegen in Zwiggelte, nabij Westerbork, met een omgeving die bekend staat om het afwisselende landschap en uitermate geschikt is voor heerlijke fiets- en wandeltochten.

Het park is zeer ruim van opzet en heeft mooie en comfortabele 4-6 persoons bungalows met een geschakelde of een vrijstaande ligging. Een oase van rust en ruimte, terwijl de gezellige steden Assen en Emmen op slechts 15 en 25 kilometer afstand liggen. De mooie stad Groningen ligt op slechts 45 kilometer afstand. Groningen is zowel per auto, als per trein vanaf Beilen, goed bereikbaar.

Het park biedt volop vermaak voor jong en oud. De receptie biedt u een winkelassortiment, gericht op de primaire levensbehoeften. Op het park kunt u fietsen, bolderkarren en skelters huren. Er is een overdekt zwembad met apart kleuterbad, dat tevens toegankelijk is met een rolstoel. Na het zwemmen kunt u heerlijk nagenieten in de zonnebankruimte. Wilt u liever buiten zwemmen, dan kan dat bij de natuurzwemplassen Ieberenplas en het Loomeer, die beide vanaf het park goed te bereiken zijn. U kunt op het park tennissen op de kunstgrastennisbaan of tafeltennis en midgetgolf spelen. Bovendien is er een volleybalveld en een jeu-de-boules baan aanwezig. Voor de jongste gasten zijn er twee speeltuintjes aanwezig en tijdens de schoolvakanties wordt een eenvoudig recreatieprogramma verzorgd voor kinderen van 4 tot circa 12 jaar.
Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Zwiggelte, Drenthe
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties