Tiroler Zugspitz Arena: veel voordeel tijdens Zonneskiweken

Tiroler Zugspitz Arena: voorjaarsskiërs behalen veel voordeel tijdens Zonneski-weken

 

Vanaf zaterdag 9 maart profiteren voorjaarsskiërs in de Tiroler Zugspitz Arena van aantrekkelijke tarieven voor accommodatie inclusief de Top Snow Card skipas. Het skidomein, met als bekendste wintersportdorpen Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach en Biberwier, heeft speciaal voor wintersportliefhebbers die graag in het voorjaar skiën, aantrekkelijke all-in aanbiedingen en kortingen. De zogenoemde actieweken ‘Zonneski-weken’ lopen tot zondag 7 april.


Grensoverschrijdend skiplezier 

Skiën in de lente voor weinig geld. Dat kan tijdens de ‘Zonneski-weken’ in de zeven skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena. Inclusief de Top Snow Card die niet alleen toegang biedt tot de 147 km pistes met 55 liften van de Tiroler Zugspitz Arena, maar ook tot de nabijgelegen skigebieden in het Duitse Mittenwald en Garmisch-Partenkirchen. De pas is geldig voor 106 liften en biedt de keuze uit 234 km skipistes. Tijdens de actieweken krijgen gasten 10% korting op de huur van skimateriaal en skiles voor 3 of 6 dagen. 

 

Een weekarrangement met verblijf in een viersterrenhotel op basis van halfpension inclusief Top Snow Card (ter waarde van € 206,-) is al te boeken voor € 663,- per persoon. Veel accommodaties bieden speciale kindertarieven.


Perfect voor families

De overzichtelijke skigebieden in de dorpen Ehrwald, Biberwier en Berwang/Bichlbach zijn perfect voor families en gemoedelijke skiërs. In gezelschap van een ouder, mogen kinderen tot en met 4 jaar gratis mee de lift in. De skischolen zijn helemaal gericht op kinderen. Skiles is al mogelijk vanaf 3 jaar en alle skischolen hebben Nederlands sprekende leraren. Ook is het mogelijk de kinderen in gezelschap met de skileraar te laten lunchen. 
 

Consumenten vinden meer informatie over de Tiroler Zugspitz Arena bij: Tourismusregion Tiroler Zugspitz Arena, tel. 00 43 5673 20 000, email: info@zugspitzarena.com of via de website www.zugspitzarena.com.

 

De Tiroler Zugspitz Arena ligt aan de Oostenrijkse zijde van de Zugspitze. Het gebied bestaat uit de acht plaatsjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn-Wengle en Namlos. De regio ligt dicht bij de Duitse grens en kan tolvrij worden aangereden. De 147 km pistes bieden zowel oefenweides voor beginners als uitdagende afdalingen voor gevorderden. De gemoedelijke en overzichtelijke skigebieden in de dorpen Ehrwald, Biberwier en Berwang/Bichlbach (‘Skischaukel Berwang’) zijn perfect voor families en gemoedelijke skiërs. De gevorderde wintersporter komt in de Tiroler Zugspitz Arena vooral aan zijn trekken op de ‘Grubigstein’ in Lermoos of in het gletsjerskigebied ‘Zugspitzplatt’ (2.900 m). Snowboarders vinden de perfecte ‘line’ in de tiefschnee, de halfpipes, boardercross-afdalingen en snow- en funparks. 


Relevante locatievoorbeelden:
De beste gezinsaccommodaties