Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video

Kinderhotel in Kirchdor op enorm eigen landgoed, waar ook kinderskiles voor beginners wordt georganiseerd. Het hotel heeft een uistekende keuken en een compleet all-inclusive  concept. Alle maaltijden en drankjes inbegrepen, ook bier en wijn en bij het avondeten een goede fles wijn, koffiespecialiteiten en een likeurtje. Skiërs  halen bij de receptie dagelijks een lunch-around-card voor een lunch in de bergen. Skischool en rijdende skiverhuur voor de kids komen  langs bij het hotel. Wellnesstegoedbon van € 70,-- per kamer cadeau bij een boeking van 7 nachten. 

Fun for kids
Je kleine broertje of zusje krijgt skiles direct op het landgoed, terwijl jij met je skiklas het skigebied in gaat. Voor je skispullen komt de skiverhuur bij het hotel langs, hoef je lekker niet naar de winkel. En na een dag skiën of snowboarden, kun je in en om het hotel nog van alles beleven. Knutselen, timmeren in de kinderwerkplaats of lekker klauteren in de softplay klimkooi. Maar ook lekker zwemmen in het overdekte bad. Of toch nog even paardrijden? Lekker buitenspelen of deelnemen aan het animatieprogramma… keuze genoeg toch? 

Prijs                           
V.a. € 1932,-- voor 2 volw + 1 kind < 7 jaar op basis van halfpension voor de volw. en all-in voor kids in een 2-kamerstudio  

Familotel Landgut Furtherwirt
St. Johann, Tirol
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties