Beschrijving
Kaart
Omgeving
Video
CLUB & DETAILS

Op de Arlberg, aan de rand van het kleine en exclusieve skidorp Zürs ligt deze Alpenhighlight van ROBINSON. Het traditionele en legendarische sporthotel (12.000 m² groot) ligt op 1.720 m hoogte midden in een wereldberoemd skigebied, dat tot de sneeuwzekerste van de Alpen wordt gerekend. Bewonder het grandioze uitzicht op de Flexenpas en de omringende bergreuzen.


ONTDEKKEN & BELEVEN
Elke avond geven de ROBINS een nieuwe voorstelling. Ervaren regisseurs, professionele choreografen, decorbouwers en make-up artiesten begeleiden de jonge talenten uit het ROBINSON team. Theater. Musical. Comedy. De ROBINS kunnen echt alles. Meeslepend, komisch, nieuw. Bij de grote finale kan niemand meer blijven zitten. We want more! ’s Avonds shows in het theater, dansen in de bar en in de NITE CLUB Vernissage.

SPORT & ACTIVITEITEN

Een van ’s werelds mooiste skigebieden in de Alpen (1.408 tot 2.811 m), dat terecht de ‘wieg van het skiën’ wordt genoemd. In totaal 280 km pistes voor skiërs van alle niveaus, 180 km tiefschnee-afdalingen, 86 kabelbanen en liften, langlaufloipen in Zürs (4 km) en in Lech (15 km). Groot ‘Boarderland’ met funpark, boardercross en halfpipe.


KINDEREN & JEUGD

De ROBY CLUB is een open ontmoetingsplaats voor kinderen. Je kunt het niet vergelijken met een kinderdagverblijf. De kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten die zij leuk vinden. ROBY Clubs hebben een leuk vakantieprogramma voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Voor de jeugd is er voor 13-17 jarigen tijdens de schoolvakanties regelmatig activiteiten.


WELLFIT®
O.a. aerobics, steps, rugfitness, FLEXI BAR®, de 3 B’s, aqua fit, Nordic walking, aero step, Stretch&Relax, speciale ROBINSON Body&Mind cursussen, massage, fitness studio, Power Plate®, Finse sauna, sanarium, stoombad, aromagrot, Kneipp faciliteiten en solarium.

Arlberg is een van ’s werelds mooiste skigebieden in de Alpen (1.408 tot 2.811 m).
Het heeft in totaal 280 km pistes voor skiërs van alle niveaus, 180 km tiefschnee-afdalingen, 86 kabelbanen en liften. In Zürs lift 4 km langlaufloipen en in Lech (15 km). Voor snowboarders is een het een groots ‘Boarderland’ met funpark, boardercross en halfpipe. De kids kunnen vanaf 4 jaar gaan skiën???? Waar ligt de oefenweide voor de kids???

De ROBY CLUB is een open ontmoetingsplaats voor kinderen. Je kunt het niet vergelijken met een kinderdagverblijf. De kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten die zij leuk vinden. ROBY Clubs hebben een leuk vakantieprogramma voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.
Robinson Club Alpenrose Zürs
Zürs, Tirol
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
“If you want to spent some money!”
- Jan Wieger vd Linden
De beste gezinsaccommodaties