Met het gezin de bergen in

Ontdek Tirol vanuit het prachtig gelegen Tiroler Zugspitze Resort
Met het gezin de bergen in: Tirol is er helemaal klaar voor. Geniet van wandelingen over alpenweides, tussen rotsformaties en langs wilde watervallen. Met een beetje geluk kom je gemzen, marmotten en veel typische vogels tegen. Uitrusten doe je in een van de talrijke gondels, zo geniet je optimaal van prachtige vergezichten. Samen picknicken bij een meertje maakt de dag compleet.

Er zijn veel wandeltochten uitgezet voor gezinnen met kinderen. Deze vind je in de Zugspitze Arena of door de kloofrijke Leutascher Geisterklamm. Je kunt ook een gegidste wandeling boeken in Naturpark tztal waar de beroemde ijsmummmie tzi werd gevonden. Durfals gaan klimmen in Adventure Park Tirols. Vanuit het Tiroler Zugspitze Resort ontdek je samen met je gezin de pracht van de Alpen. Mooie aanbiedingen vind je op Zugspitz-resort.at.

Tiroler Zugspitze Resort

Het Tiroler Zugspitze Resort is een ideale plek om te overnachten. Dit viersterren vakantiecomplex in Oostenrijk ligt aan de voet van de Zugspitze (2.962m), in het bosrijke gebied van Ehrwald. Het resort bestaat uit een Alpenhotel met kamers en appartementen, een Comfort Camping, restaurant en Kinderland. Verder beschikt het over een groot overdekt zwembad met verwarmd buitenbad. Het moderne Vitaalwereld in het resort is voorzien van een sauna, Turks bad, whirlpool, Kneippbad, massage, solarium en fitnessruimte.

Relevante locatievoorbeelden:
De beste gezinsaccommodaties