Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Tussen drie nationale parken ligt het boerendorpje Kallenkote. Op loopafstand van het prachtige bosrijke Havelte en op een kwartiertje fietsen van het pitoreske Giethoorn liggen aan een authentieke klinkerweg onze twee boerderijen. Op de oude boerderij ben je terug in de sfeer van weleer. Het gebouw met de oude gebinten is een heerlijke plek voor kinderen om te spelen en te knuffelen met onze knuffelbare dieren. Proef de sfeer van weleer en ben keuterboer voor een dag. Op de andere boerderij houden we 140 koeien die middels een vrijwillig melksysteem zelf kunnen kiezen wanneer ze gemolken worden.

De BoerenBed tenten staan in de wei zodat je dit van dichtbij kunt ervaren. Daarnaast zijn er nog ruim 100 jongere koeien en kalfjes die je mag helpen voeren en zijn er altijd kalfjes die je twee maal daags de fles mag geven. Ook hebben we schapen en lammetjes en onder begeleiding mag je ponyrijden op circuspony Fiona en voor de kleintjes op mini paardje Samira. Met de ezels Layla en Lucky kun je er met het hele gezin op uit om een mooie tocht te maken door de bossen van Havelte. En uiteraard leent de omgeving zich bij uitstek om er met de fiets op uit te gaan.

Groet van Goos en Femmie

Rolschaatsen met de kids!

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om de kids een onvergetelijke dag te bezorgen, kom dan eens langs in de enige roller skate disco van Nederland. Het is een plek vol met de magie van een discotheek uit de jaren 80 met retro discoverlichting,...
Op ~5899 km van Kallenkote
Melkveehouderij De Kalverweide
Kallenkote, Overijssel
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
. Skate Fever Rollerdisco Rotterdam
De beste gezinsaccommodaties