Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
De Zandstuve is een prachtige en kindvriendelijke camping en een waar vakantieparadijs in het mooie Overijsselse Vechtdal. Voor kinderen tot 12 jaar is er een zeer uitgebreid en uiterst professioneel animatieteam aanwezig en uiteraard worden ook de papa’s en de mama’s niet vergeten. Als je bij ons komt kamperen, dan nemen wij je mee op avontuur naar Stuufeiland. Samen met Berk de Zandwachter, Bella de Zeenimf, Buur Zonnevuur, Bliz en Cobus de Uil beleef je de waanzinnigste avonturen!

Kampeerdorp De Zandstuve biedt diverse verhuurmogelijkheden aan. Zo verhuren wij Stuuflodges, chalets, luxe toercaravans, De Waard Tenten, kampeerbungalows en een kampeerhut. En, zoals je van een echte kindercamping mag verwachten, zijn deze accommodaties zeer kindvriendelijk!

Draadloos internet
Op ons gehele terrein kun je gratis internetten! Zo kun je dus tijdens je vakantie onbeperkt internetten en op de hoogte blijven van bijvoorbeeld jouw thuissituatie. Wil je toch graag internetten, maar heb je geen eigen laptop mee? Geen probleem: je kunt dan bij ons in de horeca gebruik maken van onze computer!

Overdekte speeltuin

Het Giga Konijnenhol is de leukste indoor speeltuin van Overijssel! Konijnenholletjes zijn stiekem speeltuinen waar je alleen in mag als je er elke dag een worteltjestaart achterlaat voor de bewoners. Of als je een toegangskaartje voor het Giga...
Op ~9 km van Hardenberg
Kampeerdorp De Zandstuve
Hardenberg, Overijssel
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Het Giga Konijnenhol
. Het Giga Konijnenhol
De beste gezinsaccommodaties