Beschrijving
Kaart
Omgeving
Onze boerderij ligt tussen Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en Nationaal Park de Veluwe. ‘Het Wesselink’ stamt uit 1623. Er worden 60 koeien gemolken en er wordt maïs verbouwd. De BoerenBed Tentplaatsen staan direct aan een prachtig oud bos met wandelpaden behorend bij het bezit van Stichting IJssellandschap. We zitten hier op een paar honderd meter van het Overijssels kanaal. Hier kun je zwemmen, kanoën en vissen. Kano’s zijn bij ons op de boerderij te huur.

In het bos naast de Tenten kun je hele spannende hutten bouwen, ontdekkingstochten maken en schommelen op onze gigantische schommel die gemaakt is van boomstammen. We hebben een heus Water Speel Gedoe waar je met zand en stenen je eigen waterweg kan bouwen. Aan de rand van het bos staat een ‘speelkeet’ waar je overdekt kunt spelen en die voorzien is van heel veel spelletjes die je mag meenemen naar je Tent.

In onze dierenweide hebben we een pony en geitjes die erg graag geaaid worden. We hebben een ‘knuffelhok’ met konijnen en andere aaibare dieren.

Groeten, Henk en Margriet Smale
Het Wesselink, kamperen bij de boer
Schalkhaar, Overijssel
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties