Beschrijving
Kaart
Omgeving

Kindercamping Lauwersoog
Nationaal Park Lauwersmeer is één grote speeltuin voor kinderen. Op kindvriendelijke camping Lauwersoog moet je niet bang zijn om vies te worden. Het is een heerlijke plek om te ravotten tijdens je vakantie.

Kamperen aan het water: Friesland?

Bij een camping aan het water, denken de meeste mensen aan Friesland. Maar wist u dat de mooiste kampeerplaatsen aan zee feitelijk in Groningen liggen? Camping Lauwersoog ligt op de grens van deze twee Noordelijke provincies. U vindt er het beste van Friesland en Groningen ineen.
 

Camping Lauwersoog was niet voor niets Camping van het Jaar!
Kamperen doet u op een van de vier soorten kampeerplaatsen. Deze liggen aan het water, tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Welke plek het precies wordt, hangt af van uw voorkeur voor luxe of basic, groot of klein, privacy of levendig etc. U bepaalt. Maar één ding is zeker: Kamperen bij Nationaal park Lauwersmeer zorgt voor een onvergetelijke vakantie aan het water.


Een actieve vakantie aan het water
Actief ontspannen. Daar draait het om bij recreatiecentrum Lauwersoog. Niks moet, maar bij recreatiecentrum Lauwersoog kan alles! De activiteiten zijn vooral gekoppeld aan de bijzondere ligging aan de Waddenzee en in het Lauwersmeergebied. Varen, natuurexpedities, fietsen, surfen, winkelen en cultuur zijn enkele voorbeelden hiervan. Bij recreatiecentrum Lauwersoog, gelegen aan het water en op de grens van Groningen en Friesland, ervaart u pas echt wat actief ontspannen is!
kamperen op grens Friesland en Groningen
Lauwersoog, Groningen
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties