Beschrijving
Kaart
Omgeving
Kampeerterrein-Jachthaven ‘Meerwijck’ is uniek dankzij de prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer met een heerlijk zandstrand en bos (waar je lekker kunt zwemmen, varen, vissen, luieren en spelen). Ook rondom het Zuidlaardermeer zijn er vele bezienswaardigheden en activiteiten.

De boeiende steden, Groningen en Assen liggen op steenworpafstand van de camping. Steden die je zeker moet hebben gezien tijdens je vakantie. Ook het Sprookjeshof, Verkeerspark Assen, het Molenmuseum, het Groninger museum en de vesting Bourtange zullen de kinderen op hun verlanglijstje zetten voor een bezoek. Kortom, er valt veel te beleven op en rondom Kampeerterrein Meerwijck!

Kampeerterrein Meerwijck is een rustig gelegen camping met een sportief tintje. Een camping die zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen, watersporters, vis-, wandel-en fietsliefhebbers. Je kunt hier tennissen, vissen, surfen, voetballen, spelen in de speeltuin, zwemmen in het Zuidlaardermeer maar ook in het verwarmde overdekte zwembad. Bij slecht weer is er de activiteitenruimte waar diverse spelen voor de kinderen beschikbaar zijn.

In de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en in het hoogseizoen is er een enthousiast recreatieteam op de camping aanwezig. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud! De kinderkampeervrienden, BINK, BLOEM en mijnheer MOL beleven samen met de kinderen de grootste avonturen.
Camping Meerwijck
Kropswolde, Groningen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties