Beschrijving
Kaart
Omgeving
Kindvriendelijke camping in Warffum, centraal gelegen in de provincie Groningen met vrij toegang tot het verwarmde openlucht zwembad. Vele speeltoestellen zoals: een ingegraven trampoline, kabelbaan, glijbaan, schommels e.d. Tevens zijn er mammoetskelters, buitenspeelgoed en driewielers te leen. Camping de Breede is een kleine (47 plaatsen) rustige camping,zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het heeft ruim opgezette kampeerplaatsen en goede voorzieningen zoals een groot verwarmd openluchtzwembad. Er is draadloos internet op de hele camping.

Voor de kinderen is er voldoende ruimte en mogelijkheden om te spelen, er zijn speeltoestellen, zandbakken en niet te vergeten een mooie kabelbaan. In 2008 is de speeltuin uitgebreid met een prachtige ingegraven trampoline. 
 

Als het weer wat slechter is kunnen de kinderen ook spelen, tv kijken (satellietontvangst) of een film kijken in "het bunkertje", onze overdekte recreatie- en TV ruimte. In het hoogseizoen organiseren we bij voldoende animo af en toe wat leuks voor de kinderen, zoals een speurtocht met na afloop een kampvuur.

Internet/ Wifi 
Er is een draadloos internet met bereik op de hele camping! Hier kunt u kosteloos gebruik van maken. Dus lekker voor uw tent of caravan zoeken op internet naar bijvoorbeeld leuke dingen in de omgeving of dat ene leuke restaurantje. Wilt u liever zelf op zoek dan hebben wij bij onze receptie (bij de ingang van het zwembad) een groot assortiment aan folders over de omgeving en bezienswaardigheden in de omliggende dorpen. Tevens zijn deze folders gebundeld in een map, die u kunt vinden in de afwasruimte. Deze mag u meenemen naar uw plaats om eens rustig door te kijken. 

Op de camping zijn honden toegestaan, mits ze zijn aangelijnd.

Onze camping is ANWB erkend met een waardering van 7,9. 

Familiecamping de Breede in het mooie Groningen
Warffum, Groningen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties