Beschrijving
Kaart
Omgeving
Hotel Kaiserhof is gunstig gelegen in het centrum van Berwang. Dit viersterrenfamiliehotel biedt je uitgebreide kinderfaciliteiten en een schitterend wellnesscentrum. Na een dag skiën kun je hier heerlijk tot rust komen!

kinderopvang
wellnessfaciliteiten
skiliften op loopafstand

Het wellnesscentrum beschikt o.a. over een overdekt zwembad met verwijderbaar dak, diverse sauna's, stoombad, bubbelbad, infraroodcabine, kneippbad en een ontspanningsruimte. Tegen betaling geniet je van schoonheidsbehandelingen, massages of maak je gebruik van de zonnebank. Drie keer per week organiseert het hotel een dansavond en muziek. Ook een fakkeltocht en een arrensleetocht staan op het programma.

Bij aankomst geniet je van een heerlijk welkomstdrankje. In het restaurant wacht je iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet en een viergangenkeuzediner met saladebuffet of een themabuffet. Je kunt ook eten in het à-la-carterestaurant.

Kinderen kunnen zich prima vermaken in het indoorspeelparadijs Kinderland (250 m²) met o.a. kinderclub, kinderzwembad, speelkamer en kinderdisco. Speciaal voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar is er ook een outdoorwinterprogramma. Tegen betaling is er ook Babyland met een speel- en slaapruimte en kinderopvang voor kinderen t/m twee jaar.

Hotel Kaiserhof ligt in het centrum van Berwang. Zin om te gaan skiën? Je vindt de skischool, oefenweide en skiliften op ca. 200 m loopafstand. Liefhebbers van langlauf kunnen terecht op de loipe op ca. 200 m. 
Hotel Kaiserhof
Berwang, Tirol
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties