Beschrijving
Kaart
Omgeving
Het viersterrenhotel Austria Bellevue staat op een perfecte locatie in een rustig en zonnig deel van het sneeuwzekere kerkdorp Obergurgl. De skilift ligt op ca. 70 m van het hotel en vlak daarbij staat de skischool. Bovendien is er gratis internet tot je beschikking. Door zijn hoge ligging biedt het dorp een echte sneeuwgarantie! Het hotel heeft een overdekt zwembad en een verwarmd buitenzwembad, diverse wellness-faciliteiten en een fitnessruimte.
  • op ca. 70 meter van de skilift en de skischool
  • kinderclub (9.30 - 16.30 uur) met deskundige leiding
  • geen wachtrijen bij de skiliften!
93 compleet ingerichte kamers
Austria Bellevue telt 93 kamers, allemaal voorzien van gratis wifi, telefoon, tv, radio, kluisje, haardroger, douche en toilet. De kamers van het type A2C bevinden zich in het bijgebouw dat met een tunnel (50 m.) met het hoofdgebouw verbonden is.

Iedere week een ander themamenu
Hotel Austria Bellevue heeft twee restaurants waar je 's ochtends van het ontbijtbuffet kunt genieten en 's avonds van een viergangenkeuzemenu met saladebar. De menu's worden samengesteld rond verschillende thema's, die van week tot week veranderen. Kom je aan het eind van de middag terug van een dag in de sneeuw? Dan word je verwelkomd met een middagbuffet van hartige en zoete versnaperingen. Wie aan een drankje toe is kan terecht in de bar en - in de late uurtjes - in de discotheek van het hotel. 

Kinderclub en animatieprogramma
Voor de kinderen is er een animatieprogramma en een speelkamer. Bovendien is er een kinderclub die op werkdagen geopend is van 9.30 tot 16.30 uur. Hier kun je de kinderen van 3 tot 12 jaar met een gerust hart achterlaten: er is deskundige leiding aanwezig!

Geen wachtrijen bij de skiliften!
Obergurgl is een sfeervolle en authentieke wintersportplaats gebouwd in chaletstijl, zonder doorgaand verkeer. Het ligt aan het einde van het Ötztal, op 1930 m hoogte, aan de voet van de skipistes, en het hoogstgelegen kerkdorp van Oostenrijk. 's Nachts is het er erg stil, omdat autoverkeer dan verboden is. Wachtrijen bij de skiliften zijn hier niet, ook niet in de kerst- of krokusvakantie. Er zijn hier pistes voor beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders. Voor beginnende langlaufers is er een aangepaste loipe van 3 km Je vindt hier bovendien één van de zwaarste buckelpistes van Oostenrijk, de Hohe Mut.
Hotel Austria
Niederau, Tirol
  • Prijsindicatie: €€
  • Hotel
  • Zwembad
  • Aan de piste
  • Sauna
  • Wifi aanwezig
  • Leraren (nl)
De beste gezinsaccommodaties