Beschrijving
Kaart
Omgeving
Iedere dag genieten van fantastisch uitzicht op het meer! 
Camping Eden is een gezellige familiecamping met een gastvrije sfeer en misschien wel het mooiste uitzicht op het Gardameer. De ruime plaatsen liggen verscholen tussen de olijfbomen. Waterliefhebbers kunnen een frisse duik in het Gardameer nemen vanaf het privé(kiezel)strand of in één van de 2 zwembaden. Het kinderbad heeft een leuke miniglijbaan. Voor jong en oud is er een supersnelle 50 meter lange glijbaan. Wie durft?

's Avonds zit u gezellig op het terras van het populaire restaurant onder het genot van een heerlijk Italiaans wijntje. Het uitzicht over het water verandert langzaam in een fabelachtig panorama door de vele lichtjes aan de overkant van de baai. In de plaatsje Salo en Desenzano vindt u leuke wandelboulevards, winkelstraatjes en barretjes. Op 300 meter bevindt zich het haventje van Portese, waarvandaan u zo op de boot stapt. Deze camping is één van de topcampings aan het Gardameer, geschikt voor jong en oud. 

Animatie: 
Kinderen kunnen op camping Eden genieten van de animatie (kinderen van ca. 3 tot 12 jaar). 's Ochtends kunnen uw kinderen zich voegen bij de miniclub, waar enthousiaste Nederlandse animatiemedewerkers hen zullen vermaken met uiteenlopende spelletjes, knutselen en schminken. 's Middags organiseren zij een sportevenement voor jong en oud en tegen de avond kunnen de kinderen, voor het slapen gaan, hun danstalent showen bij de minidisco. Verder verzorgt de camping regelmatig dansavonden met live muziek en een wekelijkse wijnproeverij. Vanuit het informatiepunt van de camping worden diverse excursies en sportiviteiten aangeboden.
Familiecamping Villaggio Eden, aan het Gardameer
San Felice del Benaco, Gardameer
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties