Beschrijving
Kaart
Omgeving
Vlakbij het gezellige vissersplaatsje Peschiera del Garda ligt de grote en goed verzorgde camping Bella Italia. De camping ligt direct aan de zuidoever van het Gardameer en heeft een eigen entree naar het strand. De overvloedige beplanting met bomen en struiken zorgt ervoor dat op de meeste plaatsen wel een schaduwplekje te vinden is. Vanaf het terras van het restaurant heeft u fantastisch uitzicht over het meer en de omringende bergen. Via de wandelboulevard bereikt u binnen 10 minuten de haven en het gezellige centrum van Peschiera. Een ideale camping voor het hele gezin! 

Camping Bella Italia heeft een rijk aanbod aan goed verzorgde voorzieningen. O.a. een gigantisch waterpark met glijbanen en grote waterlagune, sportvelden en een eigen strand. Een Nederlands sprekend animatieteam zorgt voor allerlei activiteiten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Na een welbestede dag is het in het in één van de 4 restaurants/eetgelegenheden heerlijk genieten van pasta, pizza of overheerlijke streekgerechten. En de Bardolinowijn in de Enoteca zult u zich nog lang herinneren. 

Familieparadijs aan het Gardameer: 
In het zuiden is het Gardameer heel breed. De enige rivier die bevaarbaar is, de Mincio, stroomt bij Peschiera uit het Gardameer naar het zuiden, richting de rivier de Po. Camping Bella Italia is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Verona, Brescia of zelfs Venetië. Bij Lasize ligt een fantastisch waterpretpark en filmstudio's met spectaculaire shows. Het grootste pretpark van Italië Gardaland ligt in Castelnuovo. Hier vindt u themadorpen, vele attracties, diverse show en een Sea Lifa aquarium. Voor de allerkleinsten is er zelfs kinderopvang. 

Tips voor trips: 
o Grote authentieke markt op maandag in Peschiera del Garda
o Het schiereilandje Sirmione (kasteel, grotten) met haar gezellige centrum
o Taxiboot naar alle plaatsen aan het Gardameer
o Caneva World, grootste waterpretpark van Italië en Movieland park Studios 
o Attractiepark Gardaland en Sea Life Gardaland
o Parco Naturo Viva, zoölogisch natuurpark met een dierentuin, een safaripark en een dinosaurussenpark in Bussolengo
o Klimmen en klauteren in Park Jungle Adventure, avonturenpark in San Zeno di Montagna
o De wereldberoemde Opera en het balkonnetje van Romeo en Giulietta in Verona
o Met de trein naar het romantische Venetië
o Dineren aan de Mincio in het historische plaatsje Borgetto is een unieke ervaring.
Familiecamping Bella Italia****
Peschiera del Garda, Gardameer
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties